Errors in Load Curv...
 
Notifications
Clear all

Errors in Load Curve ID

2 Posts
2 Users
0 Likes
1,124 Views
Posts: 1
Topic starter
(@jmart199)
Barista
Joined: 8 months ago

I've been running a simple model I got and usually it run smoothly. The issue is that every time I try to make small changes in the material card (small changes made in another paper that I'm trying to replicate) it gives me some errors and it does not run. Trying to fix this, I go back to the model and put back the original values, and now the model that used to run does not. This is the error that I keep getting every time I made any changes: (Any ideas what could it be? I'm new to LS Dyna) 

 

Part composite-generate start 12/08/23 10:59:29
expanding memory to 343613 d 2133824

Part composite-generate end 12/08/23 10:59:29
expanding memory to 364743 d 2179287
expanding memory to 389822 d 2184560

Error 10141 (KEY+141)
Load curve id 1886220099 is undefined

Error 10141 (KEY+141)
Load curve id 1953067887 is undefined

Error 10141 (KEY+141)
Load curve id 101 is undefined

Error 10141 (KEY+141)
Load curve id 65536 is undefined

Error 10141 (KEY+141)
Load curve id 1886220099 is undefined

Error 10141 (KEY+141)
Load curve id 1953067887 is undefined

Error 10141 (KEY+141)
Load curve id 101 is undefined

Error 10141 (KEY+141)
Load curve id 65536 is undefined

*** Error 10133 (KEY+133)
input data failed with: 16 errors

E r r o r t e r m i n a t i o n

1 Reply




Negative Volume
Posts: 641
Admin
(@negativevolume)
CEO
Joined: 6 years ago

Hi @jmart199

When you are making the changes, are you doing so within LS-PrePost and saving the model out that way? Try taking the original model that works before changing anything, and make changes to the material card in a text editor like notepad++

It sounds like there might have been offsets or something in the model that prepost didn't save out correctly. 

Reply







Share: